Vald region:

Cleanbroker för dig som säljer städtjänster

Genom att finnas med på Cleanbroker kommer ditt städbolag i kontakt med företag och privatpersoner som har bestämt sig för att köpa professionella städtjänster, men ännu inte bestämt sig för vilken leverantör de ska anlita.

Så kommer du igång med Cleanbroker i tre enkla steg

Registrera ditt företag

Första steget för att synas på Cleanbroker och ta emot förfrågningar från köpare är att registrera ditt företag som säljare av städtjänster i vårt register. För att vi ska godkänna din registrering krävs att ditt företag uppfyller våra grundkrav, vilka syftar till att enbart seriösa aktörer ska finnas med i vårt register.

Läs mer om våra grundkrav »

För att finnas med i vårt register som säljare av städtjänster måste ditt företag uppfylla följande fem grundkrav:

 • Företaget måste ha ett fast driftställe i Sverige
 • Företaget måste ha ett svenskt organisationsnummer
 • Företaget måste vara registrerat för F-skatt och moms hos Skatteverket
 • Företaget måste godkänna att vi publicerar information om dess eventuella skatteskulder
 • Företaget måste i egen regi utföra och fakturera de tjänster som förmedlats till dem via Cleanbroker

Dessutom måste du i samband med registreringen godkänna våra allmänna villkor, vilka bla. innebär att vi har rätt att publicera information om ditt företags eventuella skatteskulder till köpare som använder vår tjänst.

Vi genomför regelbundna kvalitetskontroller av de uppgifter som finns i vårt register och förbehåller oss rätten att stänga av företag som inte längre uppfyller våra grundkrav, medvetet publicerat felaktiga uppgifter om sin verksamhet eller vid misstankar om att företaget använt svart arbetskraft.

« Dölj den extra informationen

Registrera ditt företag

Skapa en kostnadsfri grundpresentation

Att presentera ditt företag med en kostnadsfri grundpresentation är en förutsättning för att du ska kunna ta del av våra olika funktioner och erbjudanden, som att ta emot och läsa 2 gratis direkta förfrågningar per månad, köpa till ytterligare exponering eller läsa några av de öppna förfrågningar som skickats av intresserade köpare.

Läs mer om vad en grundpresentation är »

En grundpresentation innehåller grundläggande information om ditt företag som era kontaktuppgifter, företagsmärkningar samt en kortare beskrivning. Du kan när som helst och utan kostnad uppdatera den information som presenteras om ditt företag, med undantag för sådan information som hämtas från publika källor som Bolagsverket och Skatteverket.

Att finnas med på Cleanbroker med en grundpresentation är kostnadsfritt och innebär ingen annan förpliktelse än att läsa och följa upp de maximalt 2 direkta förfrågningar som ditt företag kan ta emot per månad. Om ditt företag inte önskar ta emot några direkta förfrågningar finns självklart möjlighet att avaktivera denna funktion.

När du skapat en grundpresentation för ditt företag får du bland annat tillgång till följande funktioner och erbjudanden:

 • Kostnadsfritt ta emot och läsa upp till 2 direkta förfrågningar per månad från köpare som önskar få en offert från just ditt städbolag.
 • Öka ditt företags exponering mot köpare genom att mot en avgift uppgradera er grundpresentation till en standard- eller pluspresentation.
 • Mot en avgift läsa öppna förfrågningar från köpare som inte angett vilka specifika städbolag som ska kunna svara på deras förfrågan. Kostnaden för att läsa en öppen förfrågan beror på uppdragets storlek. Maximalt 5 st. städbolag kan läsa en och samma öppna förfrågningan.

Standard- och Pluspresentationer samt krediter som behövs för att läsa öppna förfrågningar köper du enklast genom att logga in på vår webbplats eller kontakta vår kundtjänst.

Se vår prislista »

« Dölj den extra informationen

Skapa en grundpresentation

Köp till valfria extratjänster

När du skapat din kostnadsfria grundpresentation finns ett antal olika möjligheter att synas lite extra och få kontakt med fler köpare på Cleanbroker. För dessa extratjänster betalar du enkelt via faktura eller med krediter som du köper direkt på vår webbplats efter att ha loggat in.

Öka ditt företags exponering

Genom att köpa till extra exponering i form av en större företagspresentation, extra verksamhetskategorier eller en banner ökar du chansen att köpare kontaktar ditt städbolag via en direkt förfrågan, på telefon eller via e-post när de letar efter en leverantör på Cleanbroker.

Läs mer om våra företagspresentationer »

På Cleanbroker finns tre typer av företagspresentationer; grund-, standard- och pluspresentation, där pluspresentationen ger ditt företag bäst exponering mot potentiella köpare av städtjänster.

Att presentera ditt städbolag med en grundpresentation är kostnadsfritt. Väljer du istället en standard- eller pluspresentation ser köparna mer information om ditt företag, din presentation hamnar högre upp bland resultaten när en köpare sökt efter leverantörer och du kan läsa och ta emot upp till 50 direkta förfrågningar per månad.

Kostnaden för en standard- eller pluspresentation beror på i vilket, eller vilka, län du väljer att visa den.

Se vår prislista »

« Dölj den extra informationen

Upgradera din presentation

Få fler kontakter och jobb

Genom våra öppna förfrågningar får du möjlighet att komma i kontakt med ännu fler köpare som vill bli kontaktade i det område där ditt städbolag verkar. Du betalar bara för de öppna förfrågningar som du väljer att läsa och du kan själv ange om och hur du vill bli kontaktad när en ny förfrågan skapas.

Läs mer om öppna förfrågningar »

Som registrerad säljare på Cleanbroker får ditt företag, oavsett vilken typ av presentation ni har, kostnadsfritt tillgång till en sammanställning över av aktuella öppna förfrågningar, med en kortare beskriving av varje uppdrag. När du hittar ett uppdrag som låter intressant för ditt företag kan du genom att betala med krediter få tillgång till att läsa hela förfrågan, villken bla. inkluderar köparens kontaktuppgifter. Mer detaljerad information om vad det kostar att läsa en öppen förfrågan hittar du nedan.

Du väljer själv om du vill bli kontaktad via e-post när en ny öppen förfrågan kommer in till oss på Cleanbroker.

Varje öppen förfrågan kan läsas av maximalt 5 leverantörer, vilket ger dig goda chanser att få uppdraget.

Se vår prislista »

« Dölj den extra informationen

Se öppna förfrågningar
Vad är det för skillnad mellan en direkt och en öppen förfrågan?

Vad är det för skillnad mellan en direkt och en öppen förfrågan?

En direkt förfrågan är en förfrågan som skickas av en köpare med ditt företag som mottagare.

En öppen förfrågan är en förfrågan som skapas av en köpare utan att denne anger några specifika leverantörer som mottagare.

Prisinformation för våra extratjänster

Företagspresentationer
Grund Standard Plus
Se ett exempel » Se ett exempel » Se ett exempel »
0 kr/månad 400 kr/månad 800 kr/månad
Periodkostnaden motsvarar en kostnad på 0 kr/månad Periodkostnaden motsvarar en kostnad på 400 kr/månad Periodkostnaden motsvarar en kostnad på 800 kr/månad

Presentera ditt företag med

 • 4 verksamhetskategorier
 • 10 kvalitetsmärkningar

Presentera ditt företag med

 • 8 verksamhetskategorier
 • Ett obegränsat antal kvalitetsmärkningar

Presentera ditt företag med

 • 12 verksamhetskategorier
 • Ett obegränsat antal kvalitetsmärkningar
Din presentation visas maximalt 250 gånger per månad i sökresultatlistan Din presentation kan visas ett obegränsat antal gånger i sökresultatlistan Din presentation kan visas ett obegränsat antal gånger i sökresultatlistan
En grundpresentation ger dig möjlighet att köpa krediter till samma pris som andra företag Köp en ett års standard­presentation och få 20 krediter på köpet eller köp 2 år och få 40 krediter på köpet Köp en ett års pluspresentation och få 50 krediter på köpet eller köp 2 år och få 100 krediter på köpet
Ta emot och läs upp till 2 direkta förfrågningar per månad Ta emot och läs upp till 25 direkta förfrågningar per månad Ta emot och läs upp till 50 direkta förfrågningar per månad

Se en fullständig jämförelse mellan våra olika presentationstyper »

Möjlighet finns att köpa till extra verksamhetskategorier för 50 kr per månad och kategori.

Angivna priser gäller för exponering under angiven period och region med betalning i förskott. Du kan även välja en annan bindningstid, vilket ger en förändrad månadskostnad.

Alla priser anges exkl. moms.

Krediter

Pris per kredit från: 9,60 kr

Krediter kan, oavsett vilken typ av företagspresentation ditt företag har, användas till att betala för öppna förfrågningar och andra tjänster på Cleanbroker. Krediter du köper är giltiga i 2 år (730 dagar) från från det datum du får tillgång till dem.

25 krediter
300 kr
100 krediter
1 080 kr  10 % rabatt
250 krediter
2 550 kr  15 % rabatt
500 krediter
4 800 kr  20 % rabatt

Alla priser anges exkl. moms.

Öppna förfrågningar

Oavsett vilken typ av företagspresentation ditt företag har kan ni välja att läsa ett obegränsat antal öppna anbudsförfrågningar genom att betala med krediter. Kostnaden för att läsa en öppen förfrågan baseras på en uppskattning av dess uppdragsvärde.

0 - 15 000 kr
5 krediter
15 000 - 50 000 kr
7 krediter
50 000 - 250 000 kr
15 krediter
250 000 kr och över
Individuell prissättning

Varje förfrågan kan läsas av maximalt 5 säljare. Avvikelser från ovanstående prislista kan förekomma beroende på omständigheter som typ av uppdrag, svarstid och region. Kostnaden för att läsa en öppen förfrågan är dock tydligt angiven på varje enskild förfrågan.

Bannerannonser
Liten banner Stor banner
800 kr kr/mån 1 000 kr kr/mån
En stor banner är 140x350 pixlar och kan maximalt vara 150 kB. En liten banner är 140x140 pixlar och kan maximalt vara 75 kB.

Alla priser anges exkl. moms.

Tidigare förfrågningar

Några av de 35 211 st. förfrågningar vi förmedlat sedan starten 2006.

 • Möbeltvätt i Årsta
  Tvätt av soffa samt fotölj, vitt tyg, önskas utfört.

 • Städning av skola i centrala Stockholm
  Städning av skola på 3 000kvm, ytterligare information ges vid kontakt med uppdragsgivaren.

 • Hemstädning i Rimbo, Norrtälje
  Hemstädning av villa på 124 kvm, utföres 2018-09-03 -- tills vidare

 • Flyttstädning på Kungsholmen, Stockholm
  Flyttstädning av lägenhet på 39 kvm, utföres 2018-01-29

 • Hemstädning i Bandhagen
  Hemstädning av lägenhet på 80 kvm, utföres 2018-01-24 -- tills vidare

 • Flyttstädning i Johanneshov
  Flyttstädning av lägenhet på 55 kvm, utföres 2018-01-25

 • Hemstädning i Upplands-Bro
  Hemstädning av villa på 120 kvm, 2 ggr/mån, utföres 2017-12-21 -- tills vidare

Sagt om Cleanbroker

 • Skall rekommendera er till vänner och bekanta!
  Annica A, Köpare
 • Fantastiskt bra att själva tjänsten finns. Helt rätt timing.
  Kristian A, Köpare

Branschnyheter

Det finns inga branschnyheter.

Lämna feedback