Upphandla kontorsstädning i Västra Frölunda via Cleanbroker

Sök efter kontorsstädning i Västra Frölunda via Cleanbroker

Jämför 100-tals städbolag som utför kontorsstädning i Västra Frölunda

Regelbunden kontorsstädning skapar inte bara en fräschare kontorsmiljö och ökad trivsel, utan reducerar även slitage på lokaler och inredning samt minskar risken för allergier och spridning av sjukdomar bland de anställda.

Det är vanligt att städbolag som utför kontorsstädning i Västra Frölunda även ansvarar för inköp av förbrukningsmaterial som toalettpapper, flytande tvål och pappershanddukar. De flesta städbolag vill att bänkar och bord ska vara tömda från porslin och disk vid städning av lunchutrymmen, men kan även ansvara för diskhantering mot en extra avgift.

Vår databas och upphandlingsverktyg ger dig som köpare av kontorsstädning möjlighet att enkelt hitta, jämföra och skapa förfrågningar till leverantörer i Västra Frölunda som uppfyller dina krav på städningens kvalitet och kostnad. Bland de företag som levererar kontorsstädning i Västra Frölunda hittar du i vårt register bland andra Mellansvenska Städ, Coor Service Management och Förenade Service.

En öppen förfrågan är det enklaste sättet att komma i kontakt med och ta in anbud från städbolag på Cleanbroker. Din förfrågan kan läsas av alla städbolag i vårt register och maximalt 5 av dessa kan svara på din förfrågan.

Vilken typ av städning söker du?

Välj den typ av städning som bäst beskriver vad du behöver hjälp med.

Vilken typ av lokal ska städas?

Välj den typ av lokal som bäst beskriver var du vill få städat.

Ange storlek på den yta som ska städas

Ange ungefärlig storlek på den yta som ska städas.

Ange antal rum som ska städas

Ange typ av, och hur många, rum som ska städas

(ex. ett kök och två kontorsrum)

Var söker du städning?

Ange adressen till den lokal som ska städas

Hur ofta ska städningen utföras?

Ange vilken tid på dygnet du önskar få städningen utförd

Ange startdatum för uppdraget

Valt datum måste vara minst 5 dagar från idag.

Ange slutdatum för uppdraget

Ange kompleterande information

Ange eventuell kompleterande information om uppdraget som du vill att de städbolag som läser din förfrågan ska känna till (ex. antal och storlek på ev fönster som skall putsas).

Ange dina kontaktuppgifter

Ange din e-postadress

Ange din e-postadress igen

Ange sista svarsdatum

Valt datum måste vara minst 4 dagar från idag.

 

Sagt om Cleanbroker

 • Jättetack för snabbt svar och hjälp!
  Kicki M, Köpare
 • Jag har använt er utmärkta tjänst för att hitta ett bolag för flyttstäd.
  Håkan F, Köpare

Tidigare förfrågningar

Några av de 35 209 st. förfrågningar vi förmedlat sedan starten 2006.

 • Kontorsstädning i Mölndal. Hemstädning på Näset.
  Städning av kontorslokaler på 1000 kvm, 1 gång/vecka under dagtid, utföres tills vidare. Hemstädning på Näset önskas utförd av samma firma.

 • Kontorsstädning i Majorna.
  Städning av kontorslokal på 200 kvm inkl. toaletter och pentry, 1 ggr/vecka, dagtid, utföres 2011-06-03 -- 2011-08-12.

 • Kontorstädning av lokaler på olika ställen i Sverige.
  Upphandling av kontorsstädning, 68 kontor på olika ställen i Sverige, total yta 17 687 kvm, upphandling enl. bifogat dokument.

 • Kontorsstädning i centrala Göteborg
  Städning av kontorslokaler på 201 kvm inkl. 2 toaletter och litet kök, 1 gång/vecka under kvällstid/helg, utföres tills vidare. Sortering av återvinning.

 • Kontorsstädning i centrala Göteborg
  Städning av kontorslokaler på 280 kvm, 1 gång/vecka före eller efter kontorstid, tills vidare.

 • Kontorsstädning i Skövde
  Kontorsstädning, 200 kvm, 1ggr/vecka, utföres 2015-04-01 -- tills vidare

 • Kontorsstädning i Borås
  Städning av kontorslokaler på 2200 kvm, 22 ggr under dagtid, utföres 2009-10-05 tills vidare.

Vi hjälper dig att hitta städbolag som utför kontorsstädning i Västra Frölunda

Till skillnad från andra upphandlingsverktyg finner du på Cleanbroker strukturerad och utförlig bakgrundsinformation om etablerade företag som utför kontorsstädning i Västra Frölunda. Vi har manuellt sammanställt beslutsunderlag om varje leverantör av kontorsstädning i Västra Frölunda
innehållande bla. finansiell information som omsättning, antal anställda och antal år i branschen samt ett 20-tal kvalitetsmärkningar som kollektivavtal, yrkesbevis och ISO-certifiering. Du kan även på bara några minuter sammanställa en utförlig anbudsförfrågan till de leverantörer av kontorsstädning som uppfyller dina krav, helt utan kostnad.

Branschnyheter

Det finns inga branschnyheter.

Lokala branschnotiser

 • Landvetter först med digitaliserade toaletter

  Med intelligenta toaletter och smartare städning ska Göteborg Landvetter Airport öka såväl trivsel som nöjdhet hos resenärer och personal. Landvetter blir första flygplatsen i världen med systemet Tork EasyCube som ger lokalvårdarna realtidsinformation om städ- och påfyllningsbehov.

 • Forskare undersöker städsprej

  Att fler städare drabbas av astma och luftvägsbesvär. Samtidigt används rengöringsmedel i sprejform mer och mer. Nu satsas nästan fyra miljoner kronor på ett treårigt forskningsprojekt i Lund för att reda ut sambanden, skriver Skånska Dagbladet. En rad forskare deltar, både från Lund och Göteborg. Ett 100-tal städare kommer att medverka i studien som görs i laboratorium och på arbetsplatser. I Sverige finns cirka 70 000 yrkesstädare.

 • Rutavdraget blir musikal i Göteborg

  Rut-avdraget som ger rätt att göra avdrag för exempelvis städning infördes av alliansen 2007 och har kritiserats bland annat för att upprätthålla en föreställning om att man inte ska betala så mycket för typiska kvinnotjänster. Nu blir avdraget en musikal. Det är Teater Tamauer i Göteborg vill ifrågasätta fenomenet, och gör det i musikalform. • Allt fler anlitar städhjälp

  Allt fler använder hushållsnära tjänster. Rut-avdraget kom 2007. Totalt har man första halvåret i år fått tillbaka ca 95 miljoner kronor i Rut-avdrag i Göteborgsområdet. Och antalet personer som använt sig av Rut-avdraget i samma område har ökat med drygt 20 procent, jämfört med första halvåret 2011, vilket motsvarar drygt 8200 personer, visar Skatteverkets siffror.Lämna feedback