Upphandla kontorsstädning i Linköping via Cleanbroker

Sök efter kontorsstädning i Linköping via Cleanbroker

Jämför 100-tals städbolag som utför kontorsstädning i Linköping

Regelbunden kontorsstädning skapar inte bara en fräschare kontorsmiljö och ökad trivsel, utan reducerar även slitage på lokaler och inredning samt minskar risken för allergier och spridning av sjukdomar bland de anställda.

Det är vanligt att städbolag som utför kontorsstädning i Linköping även ansvarar för inköp av förbrukningsmaterial som toalettpapper, flytande tvål och pappershanddukar. De flesta städbolag vill att bänkar och bord ska vara tömda från porslin och disk vid städning av lunchutrymmen, men kan även ansvara för diskhantering mot en extra avgift.

Vår databas och upphandlingsverktyg ger dig som köpare av kontorsstädning möjlighet att enkelt hitta, jämföra och skapa förfrågningar till leverantörer i Linköping som uppfyller dina krav på städningens kvalitet och kostnad. Bland de företag som levererar kontorsstädning i Linköping hittar du i vårt register bland andra Sodexo, ISS Facility Services Östergötland och Sesab Service.

En öppen förfrågan är det enklaste sättet att komma i kontakt med och ta in anbud från städbolag på Cleanbroker. Din förfrågan kan läsas av alla städbolag i vårt register och maximalt 5 av dessa kan svara på din förfrågan.

Vilken typ av städning söker du?

Välj den typ av städning som bäst beskriver vad du behöver hjälp med.

Vilken typ av lokal ska städas?

Välj den typ av lokal som bäst beskriver var du vill få städat.

Ange storlek på den yta som ska städas

Ange ungefärlig storlek på den yta som ska städas.

Ange antal rum som ska städas

Ange typ av, och hur många, rum som ska städas

(ex. ett kök och två kontorsrum)

Var söker du städning?

Ange adressen till den lokal som ska städas

Hur ofta ska städningen utföras?

Ange vilken tid på dygnet du önskar få städningen utförd

Ange startdatum för uppdraget

Valt datum måste vara minst 5 dagar från idag.

Ange slutdatum för uppdraget

Ange kompleterande information

Ange eventuell kompleterande information om uppdraget som du vill att de städbolag som läser din förfrågan ska känna till (ex. antal och storlek på ev fönster som skall putsas).

Ange dina kontaktuppgifter

Ange din e-postadress

Ange din e-postadress igen

Ange sista svarsdatum

Valt datum måste vara minst 4 dagar från idag.

 

Sagt om Cleanbroker

 • Jättetack för snabbt svar och hjälp!
  Kicki M, Köpare
 • Jag har använt er utmärkta tjänst för att hitta ett bolag för flyttstäd.
  Håkan F, Köpare

Tidigare förfrågningar

Några av de 35 211 st. förfrågningar vi förmedlat sedan starten 2006.

 • Kontorsstädning och hemstädning i Linköping
  Städning av kontorslokal på 290 kvm, 1-2 ggr/vecka. Städning av lägenhet på 82 kvm. 2011-06-01 ---- tills vidare.

 • Kontorsstädning i Linköping
  Städning av kontorslokaler på 300 kvm inkl. toaletter och kök, 3 gång/vecka under ej kontorstid, utföres 2010-09-01 -- tills vidare.

 • Kontorstädning i Linköping
  Städning av kontorslokaler på 370 kvm inkl. toalett, 1 gång/vecka, utföres 2010-01-01 -- tills vidare.

 • Kontorstädning av lokaler på olika ställen i Sverige.
  Upphandling av kontorsstädning, 68 kontor på olika ställen i Sverige, total yta 17 687 kvm, upphandling enl. bifogat dokument.

 • Kontorsstädning i Mölndal. Hemstädning på Näset.
  Städning av kontorslokaler på 1000 kvm, 1 gång/vecka under dagtid, utföres tills vidare. Hemstädning på Näset önskas utförd av samma firma.

 • Butiksstädning i Upplands Väsby
  Städning av butik på 320 kvm, 1 ggr/vecka, utföres 2016-02-01 -- tills vidare

 • Kontorsstädning i Hammarby, Stockholm
  Kontorsstädning, 400 kvm, dagligen, utföres 2015-11-02 -- tills vidare

Vi hjälper dig att hitta städbolag som utför kontorsstädning i Linköping

Till skillnad från andra upphandlingsverktyg finner du på Cleanbroker strukturerad och utförlig bakgrundsinformation om etablerade företag som utför kontorsstädning i Linköping. Vi har manuellt sammanställt beslutsunderlag om varje leverantör av kontorsstädning i Linköping
innehållande bla. finansiell information som omsättning, antal anställda och antal år i branschen samt ett 20-tal kvalitetsmärkningar som kollektivavtal, yrkesbevis och ISO-certifiering. Du kan även på bara några minuter sammanställa en utförlig anbudsförfrågan till de leverantörer av kontorsstädning som uppfyller dina krav, helt utan kostnad.

Branschnyheter

Det finns inga branschnyheter.

Lokala branschnotiser

 • Sjukhuspatienter blir sjuka av dålig städning

  Nästan var tionde sjukhuspatient i landet drabbas av vårdrelaterade infektioner skriver Dagens Nyheter, som granskar hygienen på landets sjukhus. Flest infektioner har drabbat patienter på Linköpings universitetssjukhus där 12,8 procent av patienterna drabbats. Bättre städning har visat sig minska de vårdrealterade infektionerna, som blir dyra eftersom patienterna måste ligga kvar längre på sjukhusen.
 • Fler förskolor får städningen kollad

  Linköping. Miljökontorets granskning av städningen på Linköpings förskolor fortsätter. Ett trettiotal förskolor står på tur för kontroll. Miljökontorets inspektörer tittar inte på huruvida antalet städtimmar på förskolan ökat eller minskat, men undersöker kvaliteten på städningen, om föremål och möbler förvaras så att städning försvåras och om bänkytor och andra ytor, som där blöjor byts, är slitna och därmed svåra att hålla rena.


 • För rent hemma kan ge barn allergier

  Stockholm. Många olika sorters bakterier i tarmen tidigt i livet är avgörande för om barnet blir allergiskt eller inte. Det visare en studie vid Linköpings universitet. Enligt Thomas Abrahamsson, barnläkare vid Universitetssjukhuset i Linköping, är resultatet ett mycket starkt stöd för den så kallade hygienhypotesen som säger att en alltför ren omgivning är en grogrund för astma och allergier. Den har funnits i årtionden, men varit svår att bevisa.

 • Polisen i Östergötland förlänger avtal med Samhall

  Avtalet gäller städning och golvvård på åtta polisstationer från Kisa i söder till Linköping och Norrköping i norr.
  Samhall och Polisen i Östergötlands län har kommit överens om en förlängning av gällande städavtal till 2012. Avtalet berör 35 medarbetare på åtta orter i länet.
  ? Polisens avtal är viktigt för Samhall. Att de nu förlänger avtalet är för oss ett bevis på att vi erbjuder kvalitet och är en pålitlig leverantör av städtjänster i Östergötland säger Anders Rydberg på Samhall.

Lämna feedback