Upphandla kontorsstädning i Norrköping via Cleanbroker

Sök efter kontorsstädning i Norrköping via Cleanbroker

Jämför 100-tals städbolag som utför kontorsstädning i Norrköping

Regelbunden kontorsstädning skapar inte bara en fräschare kontorsmiljö och ökad trivsel, utan reducerar även slitage på lokaler och inredning samt minskar risken för allergier och spridning av sjukdomar bland de anställda.

Det är vanligt att städbolag som utför kontorsstädning i Norrköping även ansvarar för inköp av förbrukningsmaterial som toalettpapper, flytande tvål och pappershanddukar. De flesta städbolag vill att bänkar och bord ska vara tömda från porslin och disk vid städning av lunchutrymmen, men kan även ansvara för diskhantering mot en extra avgift.

Vår databas och upphandlingsverktyg ger dig som köpare av kontorsstädning möjlighet att enkelt hitta, jämföra och skapa förfrågningar till leverantörer i Norrköping som uppfyller dina krav på städningens kvalitet och kostnad. Bland de företag som levererar kontorsstädning i Norrköping hittar du i vårt register bland andra ISS Facility Services Östergötland, ISS Facility Services Östergötland och Coor Service Management.

En öppen förfrågan är det enklaste sättet att komma i kontakt med och ta in anbud från städbolag på Cleanbroker. Din förfrågan kan läsas av alla städbolag i vårt register och maximalt 5 av dessa kan svara på din förfrågan.

Vilken typ av städning söker du?

Välj den typ av städning som bäst beskriver vad du behöver hjälp med.

Vilken typ av lokal ska städas?

Välj den typ av lokal som bäst beskriver var du vill få städat.

Ange storlek på den yta som ska städas

Ange ungefärlig storlek på den yta som ska städas.

Ange antal rum som ska städas

Ange typ av, och hur många, rum som ska städas

(ex. ett kök och två kontorsrum)

Var söker du städning?

Ange adressen till den lokal som ska städas

Hur ofta ska städningen utföras?

Ange vilken tid på dygnet du önskar få städningen utförd

Ange startdatum för uppdraget

Valt datum måste vara minst 5 dagar från idag.

Ange slutdatum för uppdraget

Ange kompleterande information

Ange eventuell kompleterande information om uppdraget som du vill att de städbolag som läser din förfrågan ska känna till (ex. antal och storlek på ev fönster som skall putsas).

Ange dina kontaktuppgifter

Ange din e-postadress

Ange din e-postadress igen

Ange sista svarsdatum

Valt datum måste vara minst 4 dagar från idag.

 

Sagt om Cleanbroker

 • Jättetack för snabbt svar och hjälp!
  Kicki M, Köpare
 • Jag har använt er utmärkta tjänst för att hitta ett bolag för flyttstäd.
  Håkan F, Köpare

Tidigare förfrågningar

Några av de 35 211 st. förfrågningar vi förmedlat sedan starten 2006.

 • Kontorstädning av lokaler på olika ställen i Sverige.
  Upphandling av kontorsstädning, 68 kontor på olika ställen i Sverige, total yta 17 687 kvm, upphandling enl. bifogat dokument.

 • Kontorsstädning och hemstädning i Linköping
  Städning av kontorslokal på 290 kvm, 1-2 ggr/vecka. Städning av lägenhet på 82 kvm. 2011-06-01 ---- tills vidare.

 • Kontorsstädning i Linköping
  Städning av kontorslokaler på 300 kvm inkl. toaletter och kök, 3 gång/vecka under ej kontorstid, utföres 2010-09-01 -- tills vidare.

 • Kontorstädning i Linköping
  Städning av kontorslokaler på 370 kvm inkl. toalett, 1 gång/vecka, utföres 2010-01-01 -- tills vidare.

 • Kontorsstädning i Mölndal. Hemstädning på Näset.
  Städning av kontorslokaler på 1000 kvm, 1 gång/vecka under dagtid, utföres tills vidare. Hemstädning på Näset önskas utförd av samma firma.

 • Butiksstädning i Upplands Väsby
  Städning av butik på 320 kvm, 1 ggr/vecka, utföres 2016-02-01 -- tills vidare

 • Kontorsstädning i Hammarby, Stockholm
  Kontorsstädning, 400 kvm, dagligen, utföres 2015-11-02 -- tills vidare

Så hjälper vi dig att hitta leverantörer av kontorsstädning i Norrköping

På Cleanbroker hittar du en förteckning över seriösa leverantörer av kontorsstädning i ditt närområde och kan sedan jämföra dessa vad gäller både ekonomisk data samt kvalitetsmärkningar som yrkesbevis, F-skattsedel eller medlemskap i branschorganisationer. Vi ger dig även möjlighet att gratis skapa en enkel anbudsförfrågan om kontorsstädning till de städbolag som uppfyller dina krav!

Branschnyheter

Det finns inga branschnyheter.

Lokala branschnotiser

 • Kommunen vägrar betala städ-faktura

  Norrköping. Kommunen vägrar betala städ-faktura
  Städfirman använde rikliga mängder vatten vid rengöringen. När golvet sen visade sig vara vattenskadat vägrade kommunen betala fakturan. Städfirman använde rikliga mängder vatten vid rengöringen. När golvet sen visade sig vara vattenskadat vägrade kommunen betala fakturan. Enligt städfirman var det endast behandlingsmetoden med mycket vatten som var möjlig i det här sammanhanget.

 • Skulle tvingas fuska med städningen

  Städarna i Norrköping städar inte åt kommuner eller landsting. Det går nämligen inte att städa för det låga priset som krävs. Det går helt enkelt inte att städa på ett lagligt och schysst sätt, i alla fall inte om vi ska hålla en någorlunda vettig kvalitet, säger Christoffer Sjögren, vd för Städarna i Sverige AB. Och för att städa för det priset som idag krävs på en skola eller äldreboende är, enligt honom, en omöjlighet.

 • Nedskräpningen hindras inte av daglig städning

  Norrköping. Tomglas, plastmuggar och kaffemuggar i papper ligger slängda på marken. Trots daglig städning har Norrköping blivit allt skräpigare. Anna Boholm, enhetschef på Tekniska kontoret, menar att det har blivit skräpigare i Norrköping och en del av pengarna som används för att städa upp kunde användas till annat i kommunen. Hon önskar att det skulle skräpas ner mindre
  i Norrköping.
 • Så skärps kontrollen

  Norrköping. Att lägga ut uppdrag på andra har inte varit helt lyckat för Norrköpings kommun. Felaktiga städmetoder har bland annat orsakat städskador i flera av kommunens fastigheter. Därför vill kommunen nu jobba mer i egen regi. Man inrättar bland annat en tjänst som städsamordnare och anställer även egna byggledare. Tidigare har vi köpt mycket på konsultbasis. Men alla enhetschefer, som beställer städning, har inte kompetens inom området konstaterar Jan Ekman, projektledare.

Lämna feedback