Köp vit hemstädning i Uppsala via Cleanbroker

Köp vit hemstädning i Uppsala via Cleanbroker

Vi hjälper dig att hitta pålitliga leverantörer av hemstädning i Uppsala

Funderar du på att att köpa hemstädning? Vi på Cleanbroker hjälper dig som letar efter hemstädning i Uppsala att snabbt och enkelt hitta alla seriösa hemstädbolag i ditt närområde. Om du därefter önskar kan du även kostnadsfritt skapa en gratis anbudsförfrågan till de städbolag som uppfyller dina krav.

Bra att tänka på när du jämför anbud på hemstädning från olika städbolag är att det oftast ingår både städmaterial och förbrukningsartiklar i de timpriser som anges. Det som dock kan variera mellan olika städbolag i Uppsala är huruvida de tar med sig dammsugare eller använder den som redan finns i din bostad. Bland de företag som levererar hemstädning i Uppsala hittar du i vårt register bland andra Städ- och Fönsterputsbolaget, Fejax och Hjälp Hemma i Sverige.

En öppen förfrågan är det enklaste sättet att komma i kontakt med och ta in anbud från städbolag på Cleanbroker. Din förfrågan kan läsas av alla städbolag i vårt register och maximalt 5 av dessa kan svara på din förfrågan.

Vilken typ av städning söker du?

Välj den typ av städning som bäst beskriver vad du behöver hjälp med.

Vilken typ av lokal ska städas?

Välj den typ av lokal som bäst beskriver var du vill få städat.

Ange storlek på den yta som ska städas

Ange ungefärlig storlek på den yta som ska städas.

Ange antal rum som ska städas

Ange typ av, och hur många, rum som ska städas

(ex. ett kök och två kontorsrum)

Var söker du städning?

Ange adressen till den lokal som ska städas

Hur ofta ska städningen utföras?

Ange vilken tid på dygnet du önskar få städningen utförd

Ange startdatum för uppdraget

Valt datum måste vara minst 5 dagar från idag.

Ange slutdatum för uppdraget

Ange kompleterande information

Ange eventuell kompleterande information om uppdraget som du vill att de städbolag som läser din förfrågan ska känna till (ex. antal och storlek på ev fönster som skall putsas).

Ange dina kontaktuppgifter

Ange din e-postadress

Ange din e-postadress igen

Ange sista svarsdatum

Valt datum måste vara minst 4 dagar från idag.

 

Sagt om Cleanbroker

 • Fantastiskt bra att själva tjänsten finns. Helt rätt timing.
  Kristian A, Köpare
 • Jag har använt er utmärkta tjänst för att hitta ett bolag för flyttstäd.
  Håkan F, Köpare

Tidigare förfrågningar

Några av de 35 209 st. förfrågningar vi förmedlat sedan starten 2006.

 • Hemstädning i Uppsala
  Hemstädning av bostad på 118 kvm, utföres 2011-09-12 -- tills vidare.

 • Hemstädning i Uppsala
  Hemstädning av lägenhet på 2 rok, 60 kvm, utföres 2011-07-25 -- tills vidare.

 • Hemstädning i Uppsala
  Städning av villa på 200kvm, 4 ggr/mån, tills vidare.

 • Hemstädning i Gottsunda
  Städning av enplansvilla på 125 kvm, 1 ggr/mån, tills vidare.

 • Hemstädning i Uppsala
  Städning av tvåplans radhus på 100 kvm, 2 ggr/mån, tills vidare.

 • Hemstädning i Almunge
  Städning av bostad på 140 kvm, 2 ggr/mån, tills vidare.

 • Hemstädning i Gottsunda
  Städning av lägenhet på 35 kvm, 2 ggr/mån, tills vidare.

Vi hjälper dig att hitta städbolag som utför hemstädning i Uppsala

Till skillnad från andra upphandlingsverktyg finner du på Cleanbroker strukturerad och utförlig bakgrundsinformation om etablerade företag som utför hemstädning i Uppsala. Vi har manuellt sammanställt beslutsunderlag om varje leverantör av hemstädning i Uppsala
innehållande bla. finansiell information som omsättning, antal anställda och antal år i branschen samt ett 20-tal kvalitetsmärkningar som kollektivavtal, yrkesbevis och ISO-certifiering. Du kan även på bara några minuter sammanställa en utförlig anbudsförfrågan till de leverantörer av hemstädning som uppfyller dina krav, helt utan kostnad.

Branschnyheter

Det finns inga branschnyheter.

Lokala branschnotiser

 • Fler än någonsin gör rutavdrag

  Hittills i år har 570 000 svenskar gjort avdrag för hushållsnära tjänster. Det är fler än någonsin tidigare och 30 500 fler än de första tre kvartalen förra året. Det visar ny statistik från Skatteverket som serviceföretaget Hemfrid har analyserat. Bland länen var ökningen allra störst i Uppsala, med nio procent. Varannan som arbetar med hushållsnära tjänster är född utomlands.

 • Sodexo växer inom Service Management

  Sodexo stärker sin ställning som ett av de ledande företagen i Sverige inom Service Management. Detta efter att ett nytt avtal omfattande cirka 300 miljoner kronor slutits med General Electric. Uppdraget omfattar flera servicetjänster som receptionstjänster, städning, post, transporter, restaurang, fastighetsunderhåll, m.m. Det nya avtalen har trätt i kraft per den 1 oktober 2011 med stegvisa implementeringar för olika tjänster. Uppdraget omfattar företagens siter i Uppsala och Umeå. • Landstinget i Uppsala förlänger samarbetet med ISS

  Landstinget i Uppsala län förlänger samarbetet med ISS i ytterligare två år fram till och med april 2014. Det blev klart då parterna nyligen undertecknade ett tjänsteavtal, som värderas till cirka 180 miljoner kronor. Avtalet omfattar vaktmästeri, mattransporter, hygienstädning, textilhantering, avfallshantering och obduktionsteknik. • Över 14 miljarder i ROT- och hushållsavdrag under

  Skatteverket betalade under 2010 ut 14,4 miljarder kronor i skattereduktion för ROT- och hushållsarbete. Av det står ROT-arbete för cirka 13,1 miljarder kronor och hushållsarbete (så kallat RUT) för cirka 1,3 miljarder kronor. Storstäderna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala är de kommuner där flest personer använder skattereduktionen. Sedan starten har över en miljon svenskar utnyttjat skattereduktionen, säger Pia Blank Thörnroos, rättslig expert på Skatteverket.

Lämna feedback